ПАРТНЬОРИ

Нашите партньори

Експрес Дистрибюшън  предлага избор за клиента от продукти на производители с дългогодишен опит в своята сфера, наложени на пазара марки и доказано качество.

Димитър Маджаров месни

Димитър Маджаров

Създадена преди повече от 25 години, компанията „Димитър Маджаров” е насочена към производството на колбаси, месни деликатеси и млечни продукти с автентичен вкус. Месокомбинатът в Пловдив работи по най-модерни методи и съгласно всички съвременни изисквания.

Прочети още

Преработва предимно български охладени меса и капацитетът му е по 25 т готова продукция дневно. Асортиментът на месокомбината включва както свинско и телешко месо, така и малотрайни и трайни колбаси, сурово-сушени колбаси и деликатеси, варено-пушени деликатеси.

Димитър Маджаров млечни

Димитър Маджаров

Освен месни продукти фирма „Димитър Маджаров” произвежда и млечни продукти от най-висококачествено мляко от ферми първа категория. Неговото качество се проверява още на входа на мандрата, а няколко лаборатории проверяват различни параметри в процеса на производство. 

Прочети още

Портфолиото на млечните продукти включва бяло саламурено сирене, кашкавал и катък от краве, овче и биволско мляко, краве масло, извара, крем сирене.

bagrianka

Багрянка

Фирма „Декса Агро“ ЕООД изгражда яйцефермата си в село Багрянка, община Момчилград, откъдето идва и името Багрянка. Яйцефермата е проектирана и изградаена, съгласно последните регламенти и изисквания в Европейския съюз за отглеждане на птици в хуманни условия.

Прочети още

Основната идея в проекта е предоставяне на потребителите само на продукти с доказана добавена стойност, обогатявайки фуража, с който се хранят носачките с органичен Селен, доставян от реномирани американски и френски производители.Ние от Багрянка се гордеем с факта, че сме първата търговска марка натурално обогатени с органичен селен яйца на българския пазар!

Лакталис България – President

Лакталис България

Водеща марка в портфолиото на Лакталис България е Président. Вече почти 50 години Président предлага на света богато разнообразие от превъзходно вкусни сирена, масло и сметана.

Прочети още

Лакталис България ЕООД, част от Lactalis Group, е официално регистрирана като търговско дружество в България през 2013. От началото на 2014г. фирмата е директен вносител и дистрибутор на продуктите и търговските марки на Lactalis Group.
Продуктовата гама на Lactalis е нараснала значително през годините и включва голямо разнообразие от различни видове сирена, мляко и млечни специалитети, сметана, масла, десерти, сокове, бебешки храни, месни продукти и деликатеси, функционални продукти за хранителната индустрия както и хранителни добавки за спортисти .

Стефаника

Стефаника

Фирма „Стефаника“ ООД представлява на Българския пазар най-големия гръцки производител на маслини „Интеркомм фуудс“ С.А. Освен чисто търговската дейност, „Стефаника“ управлява и част от производството на маслини, което е изнесено в България.

Прочети още

Паралелно с бранда DELPHI на Интеркомм, развиваме успешно и два собствени бранда: OLYMPOS-99 и CALYPSO OLIVES.
Маслините, произведени и дистрибутирани от нас, отговарят на всички европейски и световни стандарти и изисквания за качество, за което притежаваме необходимите сертификати. Асортиментът ни включва всичко свързано с маслините и зехтина. За любителите на традиционните вкусове предлагаме черни маслини, натурални, каламата, стафидирани, зелени с и без костилка. За експериментаторите и тези, които са любители на новото, разнообразяваме портфолиото с маслинени салати, микс за брускети, маслинена паста, гриловани маслини, както и маслини с най-различни пълнежи и ядки. Предлагаме маслините си в различни разфасовки и удобни опаковки от бурканче, метална консерва 200 гр или 465 гр, 1 кг, 2 кг, 5кг и 13 кг.
Зехтинът, който дистрибутираме е от най-високо качество и в удобни разфасовки. От екстра студено пресования, през зехтин върджин и помас за готвене до салатния микс, предпочитан от заведенията.

elliniko-bakaliko

Еллинико Класико

Еллинико Класико ви дава възможност да се докоснете до вкусни Средиземноморски салати и разядки, приготвени по традиционна гръцка рецепта с типични гръцки продукти. Това допринася за техния богат и разгърнат вкус,

Прочети още

който не бихме могли да постигнем, ако ги приготвим сами.
Подбрали сме най-типичните и характерни за Средиземноморската кухня вкусове, които да предложим на вашата трапеза и те са специфични и разпознаваеми. Предлагаме на вашето внимание салатите Дзадзики, Мелиджана и Градинска, както и разядките Тиро, Люто Тиро и Тарама. Те могат да бъдат консумирани както като салата, така и за разядка или пък като гарнтитура към основно ястие. Скоро очаквайте и други изненади от нас, с които да ви докоснем до богатата Средиземноморска кухня…

dolya-9

Доля-9-Ценев ЕООД

Фирма Доля-9-Ценев ЕООД е специализирана в производство, преработка и търговия с месо и месни продукти. Предприятието разполага с фабрика за преработка на бели меса.

Прочети още

Портфолиото включва месни продукти и месо – пресни и трайни колбаси, деликатеси, продукти за скара.
Производственият процес протича с прилагането на световни технологии в обработката, замразяването и опаковането на месните изделия, продукция с марка Доля-9. В производството се влагат само суровини с високо качество.
Постоянният стремеж към усъвършенстване и разработване на нови продукти, предназначени за професионална скара, конвектомат и пържене, изграждат и налагат името на фирмата като надежден и сигурен партньор за работа.

sapori-dei-monastery_ad_2

Галабекс

Фабрика за храни GALABEKS ви представя три основни серии продукти под своята Европейска търговска марка Sapori dei Monasteri. Те са атрактивни и практични и се отличават със своята модерна визия.

Прочети още

Приети са отлично в редица Европейски държави, а в последно време, все по-добре и в България.
ANTIPASTI – различни видове мини зеленчуци запълнени със смес от истински сирена и сметана. САМО ОТ НАТУРАЛНИ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ И ЗЕЛЕНЧУЦИ.
HUMMUS – от 100 % български нахут и натурален чесън, без никакви пълнители и овкусители. С топ опаковка Family 400 g
SUSHI – модерно и практично. Херметично затворена опаковка, защитна атмосфера, продукт напълно готов за консумация. Подходящ дори за из път. TO GO!
Модерни храни за съвременни потребители!

Експрес Дистрибюшън -партньори

ЕТ Ангелов

ЕТ Ангелов е първата ферма за производство на яйца от свободни кокошки в гр. Пещера – район в подножието на Родопите. Тя се явява и първата ферма от такъв тип в България.

Прочети още

Днес капацитетът на фермите е 65 400 птици подово отглеждане и 102 500 свободно отглеждане. Яйцата са с много високо качество, тъй като в храненето на птиците се използват единствено продукти на растителна основа.
Предимства на яйцата от свободно отглеждани кокошки:
– съдържат:1/3 по-малко холестерол;
– 1/4 по-малко наситени мазнини;
– 2/3 повече витамин А;
– 2 пъти повече омега 3 мастни киселини (жизнено важни за доброто функциониране на мозъка и сърцето);
– 3 пъти повече витамин Е;
– 7 пъти повече бета-каротин;
– 6 пъти по-малко съдържание на вода;
– Изключително високо съдържание на лизозим.
Фирмата разполага със всички сертификати, които се изискват в България и Европейския съюз, включително и европейския КАТ сертификат (контрол на ферми отглеждащи птици по алтернативни технологии) с централа в Германия. Фермата отговаря на европейската директива 1999 и регламент 589 за хуманно отношение към птиците.

Нашите предимства

Обслужване

Отговорност към поетите ангажименти

Работим за

Високо качество на обслужване

Квалифициран екип

Клиентът е в центъра на нашето внимание

Ние сме

Сигурен и доверен партньор

dscf5312

ПАРТНЬОРИ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt