Нов продукт! Оризови кори Gram за килограм!

Оризовите кори са продукт от Азиатската кухня, вече е познат и в Европа.
С тенденциите към здравословно хранене оризовите кори набират популярност и у нас. Не съдържат глутен и са важна част от хранителния режим на хора със сърдечно-съдови, стомашно-чревни заболявания и алегрии. Консумацията на кори от оризово брашно намалява нуждата на човек от захар и мазнини. Оризовите кори съдържат протеини и аминокиселини, които са необходими за растежа на новите клетки.

Основното съдържание е оризово брашно, кората е много тънка,което се постига след специфично изсушаване на продукта.

Преди приготвяне оризовите кори,трябва да се накиснат в гореща вода за няколко секунди, за да поомекнат.
Подходящи са за приготвяне на предястие или десерт, както и на здравословна баница.